En met beeld...

Samen met collega's van andere disciplines heeft Canere inmiddels een mooi portfolio van multimediaproducties.

Multimediaproducties komen voortgevloeid uit opnames op locatie. Bij verschillende gelegenheden wordt er op zo'n moment ook met collega's samengewerkt die zich specialiseren in videoproductie. In zo'n productie kan Canere de verbindende factor zijn tussen de muziek en de techniek.

Het is belangrijk dat er een schakel tussen de muzikant en de techniek is: de muzikant hoeft zich dan niet bezig te houden met de techniek, hoewel dat uiteraard wel kan! Artistieke input van artiesten is voor ons namelijk heel belangrijk. In andere gevallen kan Canere zorgen voor die vertaalslag van het artistieke idee van de muzikant naar een technisch plan en werken we zo samen met onze collega's naar een prachtig eindproduct.

 

Bijzondere projecten

In bijzondere gevallen is het zelfs mogelijk dat Canere meer werkzaamheden verricht. Een goed voorbeeld hiervan is allePsalmen.nl. Dit is een samenwerking tussen een musicus en verschillende videotechnici. Daarnaast werd er voor dit project een website gerealiseerd waarin registraties van verschillende muziekstukken worden gepresenteerd. Verder wordt er op de website royaal gebruik gemaakt van fotomateriaal wat speciaal voor dit project gemaakt wordt. 

 

Heeft u ook een bijzonder project?

Voor meer (technische) informatie omtrent dit soort projecten en/of een eventuele offerte, neemt u gerust vrijblijvend contact op!  

 

Showreel

Sietze de Vries - Johann Sebastian Bach: Toccata, Adagio und Fugue in C-dur


Eigen productie vanuit de Martinikerk te Groningen


allePsalmen.nl: Psalm 107 - Sietze de Vries


In samenwerking met Gerjan de videoman

Dana de Vries: Fantasia from Sonata for Solo Violoncello - George Crumb


In samenwerking met JV Multimedia